Mysdag

Idag har verkligen varit en mysdag hemma. Vi jobbade hemma alla lektioner. Just nu tittar jag på Top model utan ljud, lyssnar på Logiskt med Plura och funderar på om jag ska ta kontakt med Malin snart om vem som ska skjutsa till stallet ikväll. Hoppas jag får Freja idag också. Det gick så bra förra veckan.
Här är en fin bild på Stormen. En helt underbar häst som inte finns längre.
En gång på en voltigetävling fick han pris för bästa häst :)

Brrrr

Usch det är så grymt kallt. Har inte frysit men det är en kallt. Hade dunjacka och täckbyxor på mig till och från skolan. Hade dock för varma kläder på mig.

Jag srev att jag håller på och virkar några små och hemliga grejer. Jag är helt klar med en, ska sy ihop och fylla den andra. Kommer att göra två eller fyra till. Kan dock inte avslöja något mer om det nu eftersom det är julklappar och de som ska få dem kanske läser, vill inte avslöja julklappar nu.




Har dessutom upptäckt Petter efter att ha tittat på Så mycket bättre.

Wii

Agnes och Julia sitter här och spelar Wii. Jag har tråkigt. Funderar på vad jag vill ha i julklapp pch vad jag ska ge bort. Julias Yosi hade Agnes i munnen. Det tycker jag är väldigt kul! HAHA!

Tycker att det borde finnas en större garnaffär här i Falun. Just nu har jag två virkproject på gång just nu. Några hemliga småsaker och en fin blomsjal.

Förövrigt så redovisade jag mitt engelska arbete om Cypern. Det gick helt okej.

Haft fullt upp

Den senaste veckan har verkligen varit fullspäckad. I helgen var jag på O-event i Borås. Det är ett orienteringsläger där nere. Man springer 3 tävlingar bor och äter på en skol och umgås med underbara orienterare. I fredags åkte en dubbeldäckarbuss full med orienterare från dalarna. På kvällen sprang vi Sprint by night, vilket var en väldigt kul tävling. Man fick två kartor i samma plastficka i starten och den första hade skala 1:500 och den andra 1:4000. Stämplade dock fel. I lördags förmiddag fick vi göra vad vi ville och på eftermiddagen var det Downhillsprint. I söndags var det sprint i djurparken i Borås. Sedan åkte vi hem.



I måndags hade jag matteprov som gick bättre än vad jag trodde men jag är inte nöjd med det. I tisdags var KLIMAT AKTION och föreläste, tråkigt... På kvällen var det ridning, vi hoppade och jag hade Lagos, det var väldigt kul. I onsdags boxades vi på idrotten, jobbigt. På dansen blev vi nästan klara. Idag hade jag bara Naturkunskap, var dock kvar och arbetade i skolan på engelskan. Gick sedan till Aqua room och hörde om de hade någon klipptid och det hade dem. Så nu är mitt hår något kortare och mer uppklippt än tidigare och i helgen blir det mörkt.
Nu ska jag lägga mig och läsa häftet som ska diskuteras imorgon.

...

Nu ska jag sluta använda min gamla blogg och börja blogga permanent här.


Ryggsäck

Har äntligen kommit på varför jag har ont i nacken nästan varje kväll. Tror i alla fall att det beror på att jag bär en tung axelremsväska på samma axel hela tiden, och att jag inte sitter bra när jag sitter vid skrivbordet. Imorgon ska jag försöka få mamma och pappa att köpa en snygg ryggsäck till mig så blir det förhoppningsvis bättre.

SUMOpix.com

Är med på en tävling om ett presentkort på 300kr på http://sumopix.com här:  http://linafoto.blogg.se/2010/november/vinn-ett-presentkort-pa-300-.html
På SUMOpix.com kan man beställa bla Canvastavlor i olika storlekar och former till bra priser.


Välkommen till min nya blogg!

Jaja, en ny blogg igen tröttnade på bloggplatsen eftersom man inte kunde göra så mycket med designen. Håller på och försöker göra en egen här går dock inte så bra men det kommer hända saker.


RSS 2.0