Fototävling hos Emmie Niemelä

Hej! Jag har bestämt mig för att vara med i en fototävling som http://emmieniemelaa.blogg.se/2011/january/fototavling.html#comment har.

1.

Min lillasyster i en park i Kiel.

2.

Också min lillasyster.

Bloggtorka

Det har varit bloggtorka här ett tag. Har inte haft tid eller lust att blogga. Kommer säkert något inlägg om nåt någon dag snart.

Börjar närma mig slutet på min blomsjal. Fick ju en amigurumibok i julklapp har börjat på en robot ur boken. Sedan har jag en virkad väska av mormorsrutor på g. Den har dock blivit lite bortglömd....

Det är i alla fall väldigt härligt att vara tillbaka i skolan och träffa alla. Idag är jag hemma och borde läsa bok men jag har ju redan mina 3 citat. Ser på True Blood istället. Ska snart fortsätta se avsnitt 4 av andra säsongen.

Tävling

Hej! Det var ett tag sen jag bloggade sist. Nu skriver jag för att länka till en utlottning jag är med i. Det är Bland nystan & papper som lottar ut garn. Jag vill jättegärna vara med och här är adressen till utlottningen: http://nystanopapper.blogspot.com/2011/01/da-var-det-dags.html


Idag fick jag och Agnes vår uteritt som belöning för att vi sålde så många New Body paket. Jag red Filur och Agnes hade Zenda. Filur, som brukar vara seg var väldigt framåt, kändes nästan som att han ville sticka iväg i full fart. Kul att han vaknade till liv!


Zenda

Filur

RSS 2.0