Bläää

Hade nästan skrivit klart ett inlägg så hängde sig internet och allt försvann. Man blir ju lagom glad då....

Igår hade HV och FV friluftsdag tillsammans. Jag var till Romme. Det var grymt kul! Åkte först tillsammans med Olivia, Aline och Emelie, men de skulle hem tidigare. Då åkte jag resten av tiden med Lina, Madde och Marie. På kvällen var jag till stallet och red. Hade Lagos det gick inte så bra som det gjort de senaste gångerna.

Imorgon har jag studiedag då ska jag rensa pollux-böcker, skriva psykologi och svenska.

En trött tjej här. Sitter och ser på House...

En trött tjej här. Sitter och ser på House. Idag har vi haft friluftsdag. Jag var i Romme och åkte skidor. Sen har jag ridit, hadeLagos. Det gick sådär.


Elsas mode - Sofi Fahrman



Elsas mode är skriven av Sofi Fahrman. Den handlar om Elsa från Borås som när hon kommer hem från USA bestämmer sig för att flytta till Stockholm. Där startar hon modebloggen Elsas mode och man får följa hennes kamp till toppen av blogglistorna, in på stockholms natt klubbar och jakten på Hugo Cronstedt, en av Sveriges mest eftertraktade singlar.


Jag sträckläste den här boken. Den var  verkligen jättebra och den får också 5 av 5 möjliga.

Innan Jag Dör - Jenny Downham



Innan jag dör är en super bra bok skriven av Jenny Downham.

Innan jag dör
handlar om 16 åriga Tessa som haft leukemi sedan hon var sen hon var tretton. Nu har hon fått beskedet att hon kommer att dö. Hon har insett vad mycket hon kommer att missa. Då gör hon en lista med allt hon vill göra innan hon dör.

Det är en väldigt bra bok som jag verkligen fastnade i. Jag har själv en tendens att sluta läsa om en bok inte fångat mitt intresse efter 50, 60 sidor.

Boken får 5 av 5 möjliga av mig.

Jag fick den här boken av Lisa i julklapp.

Vasaloppet

Sitter hemma och tittar på Vasaloppet. Jag och min syster sitter och tittar på tv:n och så följer vi 5 åkare via vasaloppets hemsida. Pappa har passerat Mångsbodarna precis som två av de andra åkarna vi följer. En av åkarna har passerat Risberg också och två har inte kommit till Mångsbodarna.

Lite senare idag ska jag nog blogga om två böcker jag läste ut i går.


RSS 2.0